1 d’abril del 2017

Lliurament del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial

[El Far, 31 de març de 2017]

A la Biblioteca la Bòbila
La Biblioteca la Bòbila acull aquest dissabte, 1 d’abril, a les 19 hores, l’acte de lliurament del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial 2017 a l’escriptor bolivià Gonzalo Lema, guanyador de l’onzena edició amb la novel·la Que te vaya como mereces.

L’actriu Salima Issaoui presentarà l’acte i l’espectacle Negra i.. amb molt de gust, amb la participació de l’actor Mingo Ràfols, de la restauradora Ada Parellada i amb l’actuació de Los Surkos.

Es comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Núria Marín; del regidor de Cultura, David Quirós, i del director de la Biblioteca la Bòbila, Jordi Canal.

Gonzalo Lema va néixer a Tarija (Bolívia) el 1959, però molt aviat es va traslladar a Cochabamba. Va fer la carrera de dret a la Universidad Mayor de San Simón (UMSS) i ha exercit diversos càrrecs públics. Com a escriptor, té una àmplia bibliografia i ha guanyat diversos premis.

Que te vaya como mereces la protagonitza Santiago Blanco, un personatge que l’autor ha fet sortir en altres quatre llibres.

Durant la seva estada a Barcelona, Gonzalo Lema també participarà en una tertúlia amb Jordi Canal, director de la Biblioteca la Bòbila. Serà dijous 6 d’abril, a les 19 hores, a Casa Amèrica Catalunya.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative