26 de gener de 2017

Palma viurà un 'Febrer Negre'

[Ara Balears, 25 de gener de 2017]

Margalida Mateu

La vuitena edició de cicle literari convidarà autors com Jordi Ledesma, Aro Sáinz de la Maza i Ricardo Alía


La vuitena edició del cicle Febrer Negre, que va néixer l'any 2000 i està dedicat a la novel·la negra, presenta per a engany un nou programa farcit de presentacions de llibres, trobades amb estudiants, col·loquis, taules rodones, itineraris criminals i literaris per Palma i projeccions de pel·lícules.
Entre els autors que hi participaran, cal destacar Jordi Ledesma, Aro Sáinz de la Maza, Ricardo Alía, Perfecto Cuadrado, Maria Antònia Oliver, Antoni Serra, Sebastià Bennasar, Dora Muñoz, Carlos Bassas del Rey i Santiago Álvarez, entre d'altres.

És una iniciativa de les llibreries Embat, Born de Llibres i Quars per al " foment de la lectura" i que es consolida com un dels cicles 'negres' més veterans d'arreu de l'Estat gràcies a la tasca de Glòria Forteza-Rei, coordinadora dels actes, i Francesc Sanchis, comissari del VIII Febrer Negre.
El mes de la novel·la negre es portarà a terme a Palma entre els dies 3 i 24 de febrer de 2017 i rep el suport del Consell de Mallorca, l'Ajuntament de Palma i la Universitat de les Illes Balears.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative