31 de gener de 2017

La reina de diamants, de Bennasar, Llort, Macip i Moreno


Bennasar, Llort, Macip, Moreno. La reina de diamants. Barcelona: Llibres del Delicte, 2014. ISBN: 978-84-941064-7-7

Quatre escriptors, quatre personatges d’una mateixa història i un botí valorat en molts milions. Aquest és el plantejament inicial del que van partir els escriptors Sebastià Bennasar, Llort, Salvador Macip i Marc Moreno per crear La reina de diamants, on narren la trama dividida en quatre parts, mantenint l’estil i la veu personals, cadascun a través dels ulls d’un dels personatges.
Empresaris catalans endeutats amb qui no és recomanable. Gàngsters russos instal·lats a la Costa Brava. Prostíbuls en crisi que naveguen a la deriva. Albano-kosovars especialistes en assaltar xalets. I un bon grapat de diamants dins d’una caixa forta que resoldran la vida de qui els tingui en el seu poder… al final de la partida.
La reina de diamants és un exercici literari original i ambiciós que s’ha transformat en una novel·la amb girs sorprenents que encaixen com un joc de nines russes. Àgil, intensa, carregada de sexe, violència i diàlegs cosits amb renecs, amb un voluntari aroma de pulp clàssic.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative