12 d’octubre del 2016

Les biblioteques de L'H ofereixen una àmplia oferta d'activitats per a tota la família

[L'Hdigital, 11 d'octubre de 2016]


Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre

Les biblioteques de L'Hospitalet ofereixen de tot i per a tots en el darrer trimestre de l'any. Clubs de lectura, grups de conversa en català i castellà, tallers, el Concurs de Microrelats o el Blues&Boogie són algunes de les activitats a l'abast dels usuaris. Una altra activitat és la Nit de Santa Llúcia que se celebrarà a la ciutat per primera vegada.
Activitats per a nens, joves i adults en el darrer trimestre de l'any. Les biblioteques de L'Hospitalet ofereixen un ampli ventall d'opcions per a tots els gustos. Des de Clubs de Lectura a tallers tecnològics fins arribar a clàssics com el Concurs de Microrelats Negres a la Bòbila, el Blues&Boogie o la Nit de Santa Llúcia que se celebrarà per primer cop a L'Hospitalet.
Als Clubs de Conversa en català i castellà s'ha de sumar enguany una novetat com és la Conversa en anglès per potenciar aquest idioma a la ciutat. Anna Riera és la Cap de Biblioteques de L'Hospitalet.
"No falten, com cada any, els contes familiars o el cinema familiar, els tallers d'aprenentatge tecnològic que es fa, especialment, a la Biblioteca de Bellvitge i la de la plaça Europa. Com a novetat estan dos Clubs de Lectura Infantil a la Florida i plaça Europa i una Hora del Conte per a nadons també a la plaça Europa".
Una de les novetats d'aquest trimestre és la participació de les biblioteques a la Nit de Santa Llúcia que se celebra enguany a L'Hospitalet i també les jornades de la secció de Filologia de l'Institut de les Lletres Catalanes que es faran, també, a la ciutat.
Anna Riera ha dit que "a les biblioteques fem tres presentacions, una al voltant de L'H Escriu; un altra a la Tecla Sala sobre la presència de L'Hospitalet a la literatura i un darrer, a la Bòbila, sobre L'Hospitalet Confidencial.
Els tallers ecològics, l'Hora del Conte, el festival poètic "Acròbates Kid", les activitats que es realitzen en el sí del Blues&Boogie o la Setmana de la Ciència són algunes de les iniciatives ja consolidades que es faran aquest trimestre a les diferents biblioteques de la ciutat.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative