16 d’octubre del 2016

El premi de novel·la negra L'H Confidencial rep 52 originals

[L'H digital, 13 d'octubre de 2016]


El mes de gener es coneixerà l'obra guanyadora de l'onzena edició

L'onzena edició del Premi Internacional de Novel•la Negra L'H Confidencial ha tancat el termini de presentació d'originals amb 52 textos de diverses procedències. El veredicte del jurat es donarà a conèixer al mes de gener vinent i el premi es lliurarà l'1 d'abril a la Biblioteca la Bòbila.
Onze anys, ja, del Premi de Novel·la Negra L'Hospitalet Confidencial, un premi que fa temps s'ha convertit en universal perquè arriben originals d'arreu del món. Enguany, 19 participants procedeixen de Catalunya, 24 han arribat de la resta d'Espanya i 9 ho han fet des de diversos llocs del món.
Dels 52 originals només cinc arribaran a la lectura final per part d'un jurat presidit pel regidor de Cultura de l'Ajuntament de L'Hospitalet i integrat per la responsable de les Biblioteques de la ciutat, un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila i lectors del Club de Lectura de novel•la negra de la biblioteca.
El veredicte es farà públic el mes de gener vinent i el lliurament del premi tindrà lloc l'1 d'abril en un acte públic que comptarà amb l'assistència del guanyador. La dotació del premi és de 12.000 euros i comporta la publicació de la novel·la en la col•lecció Roca Criminal de Roca Editorial.
El Premi internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial és promogut per la Biblioteca la Bòbila




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative