30 de juliol del 2016

Les biblioteques de L'Hospitalet obren per vacances

[L'H digital, 29 de juliol de 2016]


L'horari d'estiu es perllonga fins els 10 de setembre

La majoria de les biblioteques de L'Hospitalet s'adapten a l'estiu però no tanquen per vacances. Fins el 10 de setembre resten obertes de dilluns a divendres al servei dels ciutadans que passen l'estiu a la ciutat. Només la Josep Janés i la de Santa Eulàlia tanquen durant el mes d'agost.
No tothom pot sortir de vacances, fer llargs o curts viatges i abandonar L'Hospitalet durant l'estiu. Per raons de feina, econòmics o per altres motius, hi ha hospitalencs que volen que la ciutat no s'aturi per vacances.
En el sí d'aquesta normalitat, un bon lloc per passar hores gaudint de la lectura, la pau i la tranquil•litat són les biblioteques que es poden visitar a un ritme diferents al de la resta de l'any. Les vuit biblioteques de L'Hospitalet ofereixen el seus serveis i només dues tanquen a l'agost, la Josep Janés i la de Santa Eulàlia.
La Biblioteca Tecla Sala obre tot l'agost de dilluns a divendres, de 15,30 a 21 hores. La Biblioteca de Bellvitge, de dilluns a divendres, de 15,30 a 20,30 hores. La Biblioteca Can Sumarro, farà el mateix horari durant l'agost.
La Biblioteca la Bòbila, la Florida i la Plaça Europa obriran també, durant el mes d'agost, de dilluns a divendres, de 15,30 a 20,30 hores. Totes les biblioteques tanquen els dissabtes durant el període estival. 




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative