15 de juny de 2016

En marxa una nova edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial

[El Far, 13 de juny de 2016]

Els originals es poden presentar fins al 3 de setembre
L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial han fet públiques les bases de la nova convocatòria del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial, dotat amb 12.000 euros. Al premi es poden presentar escriptors i escriptores de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, amb obres originals i inèdites en català o castellà. Les obres no poden tenir els drets d'autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat.

Els originals es poden presentar fins al 3 de setembre a la seu de l'editorial. El jurat emetrà el seu veredicte el mes de gener de 2017, quan es farà públic el nom de la persona guanyadora. L'obra es publicarà a la col·lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila durant el segon trimestre de 2017.

Les obres que es presentin tindran una extensió de 200 a 300 pàgines, signades amb pseudònim i amb una plica a part amb la identificació de l'autor o l’autora. Els originals s'enviaran per correu postal certificat o servei de missatgeria a l'adreça de Roca Editorial (avinguda del Marquès de l'Argentera, 17, Barcelona).

El jurat del premi l'integren representants municipals, de l'editorial i lectors del Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d'un fons especial de gènere negre i policíac i promotora del guardó.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative