5 d’abril del 2016

L’escriptor Vladimir Hernández rebrà dissabte el premi de Novel·la Negra L’H Confidencial

[CulturaLH, 76, 5 d'abril de 2016]


'Indómito' és el títol de l'obra guanyadora

A Vladimir Hernández, guanyador del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial, li esperen unes setmanes molt intenses. Divendres, a les 20 hores, participarà en el Sopar de lletres que convoquen les Biblioteques de L’Hospitalet i Tres Quarts per Cinc Quarts. Allà coneixerem els motius que li empenyen a escriure i explicarà l’argument d’’Indómito’, la novel·la que ha obtingut el guardó de la desena edició del premi. Dissabte, 9 d’abril, a les 19 hores, l’acompanyarem en l’acte de lliurament a l’auditori del Centre Cultural la Bòbila. Gaudirem també de l’espectacle ‘Boleros que saben a crimen’ amb les cançons de Lucrecia i les lectures de l’actor Eric Balbàs. I no oblidem que s’acosta la Diada de Sant Jordi; el 23 d’abril, de 18 a 19 hores, signarà llibres a l’estand que Biblioteques de L’Hospitalet instal·laran a la rambla de Just Oliveras. Seran tres ocasions per compartir una estona amb una veu emergent en el panorama de la novel·la negra en llengua castellana.

Vladimir Hernández va néixer a l’Havana el 1966 i a la capital cubana és on situa l’acció de la novel·la que retrata, segons va destacar el jurat, una Cuba descarnada i en descomposició, en la qual s’enfronten funcionaris que aprofiten el sistema per lucrar-se i les noves generacions que només creuen en la iniciativa personal.

El Club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca la Bòbila ha dedicat a Vladimir Hernández i a ‘Indómito’ un fanzine especial.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative