4 de març del 2016

L'Hospitalet: Les biblioteques estrenen web

[El Far, 3 de març de 2016]

Per potenciar la imatge de xarxa i millorar-ne l’accessibilitat
Biblioteques de L’Hospitalet ha posat en funcionament un nou web per millorar el servei i la comunicació amb la ciutadania, potenciant la imatge de la xarxa amb un seguit de serveis comuns sense desatendre les especificitats de cada equipament. També ha renovat  totalment el disseny per fer-lo més amigable i accessible.

L’accés a la informació es pot fer a l’enllaç www.bibliotequeslh.cat o a través del web municipal www.l-h.cat. A través del menú es pot accedir als serveis: què s’ha de fer per obtenir el carnet, el préstec, què ofereixen les biblioteques, la reserva d’espais, l’ús d’Internet o el servei Wi-Fi. S’accedeix als fons especials i a totes les publicacions que s’han fet en els darrers anys així com a les guies de lectura.

Cadascuna de les biblioteques que formen la xarxa té el seu espai, al qual s’arriba des de la portada. També des de la portada, els usuaris es poden inscriure als diversos butlletins, hi ha accés a les xarxes socials i a l’aplicació per a mòbils amb l’agenda cultural. També serà més fàcil localitzar les activitats programades des del menú, on estan agrupades per tipus, o des del calendari.

Actualment, les pàgines de biblioteques són de les més visitades del web municipal i amb aquesta renovació s’espera incrementar les visites.

El projecte del nou web ha estat elaborat per l’equip de Biblioteques L’Hospitalet i dissenyat per les àrees de Comunicació i Imatge Corporativa i d’Informàtica i Noves Tecnologies.


2 comentaris:

  1. Moltes felicitats per la nova web de les Biblioteques de L'H, amb els seus apartats específics per cadascuna de les biblioteques.

    Suggerència: seria millor que en l'entrada es pogués enllaçar directament amb les pàgines web suggerides (manca el link).

    ResponElimina
  2. Hola Pit,
    La web, tot i que ja s'ha posat en marxa, encara té elements que s'han de desenvolupar i segurament alguns enllaços encara no funcionen, cosa que es solucionarà pròximament.
    Gràcies pel suggeriment.

    ResponElimina

 
Google Analytics Alternative