4 de febrer de 2016

Vladimir Hernández guanya la desena edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial 2016


L’escriptor cubà rebrà el guardó el 9 d’abril en l’acte que se celebrarà a la Biblioteca la Bòbila.


L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial amb la promoció dela Biblioteca la Bòbila han convocat una nova edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial.
El cubà Vladimir Hernández ha estat el guanyador de la desena edició amb la novel·la ‘Indòmita’ que segons ha destacat el jurat l’obra ofereix un retrat d’una Cuba descarnada i en descomposició, en la qual s’enfronten funcionaris que aprofiten el sistema per beneficiar-se  i les noves generacions que només creuen en la iniciativa personal.
El jurat de la desena edició del Premi L’H Confidencial ha estat presidit pel regidor de Cultura, Jaume Graells, i integrat per l’editora Blanca Rosa Roca; el cap de Biblioteques de L’Hospitalet, Anna Riera; la lectora del club de lectura Manolita Sanz; l’especialista en gènere negre Àlex Martín Escribà, i el director de la Biblioteca la Bòbila, Jordi Canal.
El Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial està dotat amb 12.000 euros i la publicació de la novel·la en la col·lecció “Criminal” de Roca Editorial.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative