10 de desembre del 2015

La Biblioteca la Bòbila acull la clausura del III Congrés Internacional Manuel Vázquez Montalbán

[El Far, 10 de desembre de 2015]

Convocat per difondre l’obra de l’autor barceloní
La Biblioteca la Bòbila acollirà el pròxim 12 de desembre la clausura del III Congrés Internacional Manuel Vázquez Montalbán, que comença avui al Campus de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Convocat per l’Associació d’Estudis Manuel Vázquez Montalbán, el congrés té per objectiu conservar, recuperar i divulgar l’obra de l’autor barceloní, així com estimular l’estudi en l’àmbit de la investigació acadèmica i el seu coneixement entre el públic general.

Al llarg dels tres dies de congrés es presentaran diverses ponències al voltant de l’obra que va deixar un autor tan polifacètic com Vázquez Montalbán. Conferències sobre la seva poesia, el seu compromís social o la pràctica del periodisme d’humor a través de la seva etapa a la revista satírica Por Favor.

Dissabte, 12 de desembre, de 10 a 13.30 hores, la Biblioteca la Bòbila acollirà diverses activitats. A les 10 hores tindrà lloc la ponència de clausura presentada per Mari Paz Balibrea i amb la intervenció de José Colmeiro, de la Universitat d’Auckland, Manuel Vázquez Montalbán y la ética del compromiso.

A les 11 hores, en l’apartat de noves publicacions, el periodista Lluís Basset presentarà Crónica general del desencanto. Manuel Vázquez Montalbán, historia y ficción, de José Colmeiro i publicada per Anthropos.

Finalment, a les 12 hores, tindrà lloc una taula d’escriptors moderada per Fernando Valls i amb la presència d’Alfons Cervera i Juan Cruz. Per consultar el programa: http://3congresoaemvm2015.blogspot.no/p/programa-programa.html



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative