1 de desembre de 2015

BCNegra 2016: Nou concurs "Barcelona Connection", de la Biblioteca la Bòbila i l'editorial Versátil
Barcelona és una ciutat literària i un important centre de creació i edició de novel·la negra i policíaca. Prenent com a títol i exemple la magnífica novel·la d'Andreu Martín, Barcelona Connection, la Biblioteca la Bòbila i l'editorial Versátil us proposen un nou concurs: trobar cobertes de novel·les negres o policíaques en qualsevol llengua, de qualsevol país, amb elements identificatius de la ciutat de Barcelona (carrers, monuments, edificis...).


El termini per enviar-nos la fotografia de la coberta del llibre és fins el 5 de febrer de 2016 a les 23.59 h., i les cobertes es penjaran en el tauler de Pinterest "Barcelona Connection" de la Biblioteca la Bòbila el 6 de febrer, dia de clausura de la trobada de novel·la negra de Barcelona, BCNegra.

Les cobertes s'enviaran com arxiu adjunt a l'adreça biblabobila@l-h.cat, amb el nom i l'adreça postal de concursant.

Entre els participants se sortejarà un lot de llibres de la col·lecció Off Versátil, que serà tramès al guanyador/a 
Barcelona es una ciudad literaria y un importante centro de creación y edición de novela negra y policíaca. Tomando como título y ejemplo la magnífica novela de Andreu Martín, Barcelona Connection, la Biblioteca la Bòbila y la editorial Versátil os proponen un nuevo concurso: encontrar cubiertas de novelas negras o policiacas en cualquier lengua, de cualquier país, con elementos identificativos de la ciudad de Barcelona (calles, monumentos, edificios...). 


El plazo para enviar la fotografía de la cubierta del libro será hasta el 5 de febrero de 2016 a las 23.59 h., y las cubiertas se colgarán en el tablero de Pinterest "Barcelona Connection" de la Biblioteca la Bòbila el 6 de febrero, día de clausura del encuentro de novela negra de Barcelona, BCNegra.

Las cubiertas se enviarán como archivo adjunto a la dirección biblabobila@l-h.cat, con el nombre y dirección del concursante.

Entre los participantes se sorteará un lote de libros de la colección Off Versátil, que será enviado al ganador. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative