5 de novembre del 2015

Convocada una nova edició del Concurs de Microrelats Negres

[L'H digital, 4 d novembre de 2015]


Es pot participar fins el 27 de novembre

Arriba la cinquena edició del Concurs de microrelats negresque convoquen els Centre Cultural i la biblioteca de la Bòbila. La participació pot ser a través de relats o d’una imatge d’Instagram i s'hi poden presentar fins el 27 de novembre a través de les xarxes socials. L’objectiu és fomentar la creació de ficcions criminals. El veredicte final serà el 18 de desembre.
Els microrelats, que poden estar escrits en català o en castellà, han de ser obres originals inèdites. Han de tenir una extensió màxima de 140 caràcters a Twitter, incloent l'etiqueta #relatsnegres.
Per als participants que ho facin des de Facebook, caldrà que ajustin el text amb el comptador de caràcters que trobaran a: bobila.blogspot.com, i penjar-lo a la pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/cclabobila, també amb l'etiqueta #relatsnegres, i amb una extensió màxima de 140 caràcters etiqueta inclosa.
Els participants des d'Instagram, han d'acompanyar la imatge de l'etiqueta#relatsnegres.
Els participants hauran de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de Twitter o Facebook. Es poden enviar tants relats com es vulgui, però només s'optarà a un premi per compte. Hi haurà un total de quatre guanyadors, dos escollits pels lectors i dos pel jurat. Cadascun d'ells guanyarà un lot de llibres de gènere negre i policíac,
El jurat està format per un responsable de Foment de la Cultura, el director del Centre Cultural La Bòbila, el director de la Biblioteca la Bòbila, un representant de la Xarxa de Biblioteques de L'Hospitalet, un representant del Centre de Normalització Lingüística de L'Hospitalet i un participant del Club de Lectura de Novel•la Negra. El veredicte es donarà a conèixer eel 18 de desembre.
A l’edició de l’any passat es van presentar 304 microrelats, 230 a traves de Twitter i 72 a traves de Facebook.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative