6 de novembre del 2015

Arriba la VI edició del Concurs de Microrelats Negres de l'Hospitalet

[El Far, 5 de novembre de 2015]

A través de Facebook, Twitter i Instagram
El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila, amb la col·laboració de l’editorial RBA, convoquen la sisena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de Facebook, Twitter i Instagram, i que té per objectiu fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials. Els participants ja poden enviar els seus relats o fotografies fins al 27 de novembre.

Els microrelats poden estar escrits en català o en castellà, amb una extensió màxima de 140 caràcters incloent-hi l’etiqueta #relatsnegres. Els participants a través de la plataforma Facebook han d’ajustar el text amb el comptador de caràcters que trobaran al blog de la Biblioteca la Bòbila (bobila.blogspot.com) i penjar-lo a la pàgina de Facebook facebook.com/relatsnegres, també amb l'etiqueta #relatsnegres, i amb una extensió màxima de 140 caràcters etiqueta inclosa. Els participants des d’Instagram també hauran de fer servir l’etiqueta #relatsnegres.

Els concursants han de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de Twitter o de Facebook. Poden presentar tants relats com vulguin, però només s’optarà a un premi per compte. Els textos han de ser originals i inèdits.

S’atorgaran quatre premis, dos escollits pels lectors (relat en qualsevol llengua i Instagram) i dos pel jurat (català i castellà). El veredicte es donarà a conèixer el 18 de desembre i els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac.

El jurat està format per un responsable de Foment de la Cultura, el director del Centre Cultural la Bòbila, el director de la Biblioteca la Bòbila, un representant de la Xarxa de Biblioteques de l’Hospitalet, un representant del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet i un participant del Club de Lectura de Novel·la Negra.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative