1 de setembre de 2015

Les biblioteques de L'H reprenen part de l'horari habitual

[L'H digital, 1 de setembre de 2015]A partir de l'1 de setembre

Les biblioteques de L’H tornen de vacances i reprenen parcialment el seu horari habitual. La xarxa de biblioteques oferiran de nou, entre d’altres, activitats literàries, clubs de lectura,cinema, tallers o xerrades. El proper 14 de setembre amb la tornada a l’escola es reprendrà l’horari habitual.
 
Les biblioteques Centra Tecla Sala, de Can Sumarro, Josep Janés, Santa Eulàlia, Plaça Europa, la Bòbila i La Florida, fins el 14 de setembre, seguiran obrint de dilluns a divendres, de 15'30 a 20'30h. A partir del dia 1 de setembre obren de nou les biblioteques de Josep Janés i Santa Eulàlia, que havien tancat el mes d’agost, i ho faran de dilluns a divendres de 15:30 a 20:30h.
La plena normalitat no tornarà fins el 14 de setembre quan també es pugui accedir-hi a algunes biblioteques de la xarxa de la ciutat els matins i dissabtes. És el cas de les biblioteques de Can Sumarro, Josep Janés, Santa Eulàlia, Plaça Europa, la Bòbila i La Florida, que obren de dilluns a divendres, de 15'30 a 20'30h i els dijous, divendres i dissabtes, de 10 a 13'30h.
D’altra banda, la Biblioteca Central Tecla Sala seguirà obrint el dilluns de 15.30 a 21h, a més de dimarts a divendres, de 9 a 21h. La deBellvitge obre portes dilluns, dimarts i dijous, de 15.30 a 20.30h; dimecres i divendres, de 10 a 20.30h i dissabtes, de 10 a 13.30h.
Biblioteques per a tots
La Tecla Sala ofereix entre d’altres el Club de lectura en veu alta o el fons especialitzat en còmic, un dels més importants de Catalunya. A la biblioteca de Can Sumarro, trobem el club de lectura Cafè i llibres, el Ciència de pel•lícula o el fons de cinema. la Florida, una de les activitats més destacades de la biblioteca és el Club de lectura de novel•la romàntica.
Pel que fa a la biblioteca de La Bòbila, trobeu el fons especial de gènere negre i policíac amb el Club de Lectura de Novel•la Negra, els Cicles de Cinema Negre o el fanzine L'H Confidencial. La biblioteca de Bellvitge té un fons d'uns 36.000 volums, del qual en destaca el fons de Vida Sana. Finalment, la biblioteca de la Plaça Europa, que disposa entre d’altres servis, d’una sala multimèdia del préstec de llibres electrònics.
Les biblioteques Josep Janés i Santa Eulàlia, que havien tancat les seves portes durant el mes d’agost, reprenen la seva activitat amb el Club de lectura fàcil en català i castellà o de lectura teatral a la biblioteca Josep Janés, o l’Hora del Conte a Santa Eulàlia.
Pots consultar els horaris aquí.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative