24 d’agost del 2015

Les Aules d'Estudi tornen a obrir del 24 d'agost al 6 de setembre

[L'H digital, 21 d'agost de 2015]


A l'Auditori Barradas i a les biblioteques Josep Janés i la Bòbila

Les Aules d'Estudi tornen a obrir del 24 d'agost al 6 de setembre. El Barradas i les biblioteques Josep Janés i la bòbila resten a disposició dels estudiants que preparen els exàmens de setembre. Els horaris van des de les deu del matí fins le dotze de la nit que tancarà l'Auditori Barradas. Ja no hi ha excuses per no estudiar.
Estudair a dojo per preparar els exàmens de setembre. Els estudiants que tenen pendents les proves per examinar-se al setembre poden estudiar amb intensitat al Barradas i a les biblioteques Josep Janés i la Bòbila. Aquest equipaments obren des del 24 d'agost al 6 de setembre.
Silenci, tranquil·litat i un ambient propici per anar als exàmens amb la preparació adequada. L'Auditori Barradas obre de deu del matí a dotze de la nit. Són catorze hores al servei dels estudiants. La Josep Janés, de deu del matí a deu de la nit i la Bòbila, obre tretze hores seguides, de deu del matí a onze de la nit.
Enguany també han obert les Aules de Treball 2015. L'Associació d'Estudiants de L'Hospitalet permet, durant tot l'any, de dilluns a dijous, de 17,30 a 20,30 hores, que els estudiatns tinguin el seu espai de recolliment i treball. Per la seva banda, l'Oficina jove d'Emancipació, obre tot l'any, de dimarts a divendres, de 10 a 14 hores i de dilluns a dijous, de 16 a 20 hores.
Diferents alterantives i un mateix camí: permetre que els estudiants tinguin el lloc escaient per estudiar i obtenir la millor preparació possible per aprovar els exàmens.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative