28 de maig del 2015

Oberta la convocatòria de la 10a edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial

[El Llobregat, 27 de maig de 2015]


Escriptors de qualsevol nacionalitat ja poden presentar les seves obres originals, tant en castellà com en català, en un certamen premiat per 12.000 euros.

Amb el Districte Cultural en creixement i L’Hospitalet com a ciutat motor de la cultura, l’aniversari del certamen arriba en el millor moment. El Premi Internacional de Novel•la Negra L’H Confidencial dóna el primer pas de la seva 10a edició, que estarà dotat amb 12.000 euros.

Segons les bases, al premi es poden presentar escriptors i escriptores de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, amb obres originals i inèdites en català o castellà. Les obres no poden tenir els drets d'autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat.

Els originals es poden presentar fins al 5 de setembre a la seu de l'editorial i el jurat emetrà el seu veredicte el mes de gener de 2016, quan es farà públic la persona guanyadora. L'obra es publicarà a la col•lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila durant el segon semestre de 2016.

Les obres que es presentin tindran una extensió de 200 a 300 pàgines, signades amb pseudònim i amb una plica a part amb la identificació de l'autor o l’autora. Els originals s'enviaran per correu postal certificat o servei de missatgeria a l'adreça de Roca Editorial (avinguda del Marquès de l'Argentera, 17, Barcelona).

El jurat del premi l'integren representants municipals, de l'editorial i lectors del Club de Lectura de Novel•la Negra de la Biblioteca la Bòbila, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d'un fons especial de gènere negre i policíac i promotora del guardó.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative