28 de maig del 2015

L'Hospitalet convoca una nova edició del premi de novel·la negra

[La Vanguardia, 28 de maig de 2015]

L'Ajuntament de l'Hospitalet i Roca Editorial han convocat la desena edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial, dotat amb 12.000 euros, segons ha informat mitjançant un comunicat.

Segons les bases del premi, al certamen s'hi poden presentar escriptors de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, amb obres originals i inèdites en català o castellà.

Les obres no poden tenir els drets d'autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat i els originals es poden presentar fins al 5 de setembre a la seu de l'editorial.

El jurat emetrà el seu veredicte el mes de gener del 2016, quan es farà pública la persona guanyadora, mentre que l'obra es publicarà en la col·lecció Roca Criminal.

Els treballs que es presentin tindran una extensió de 200 a 300 pàgines, signades amb pseudònim i una plica a part amb la identificació de l'autor.

El jurat del premi l'integren representants municipals, de l'editorial i lectors del Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca La Bòbila, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d'un fons especial de gènere negre i policíac i promotora del guardó.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative