1 de maig del 2015

El vi fa sang, de Salvador Balcells


Salvador Balcells. El vi fa sang. Barcelona: Meteora, 2010. ISBN: 978-84-92874-02-6

El sotsinspector dels Mossos, Emili Espinosa, es troba immers en una trama delictiva que arrenca amb l’assassinat d’un tractant de cavalls a l’Espluga de Francolí i es barreja amb una lluita fratricida entre les facultats d’Enologia i de Química de la Universitat Rovira i Virgili, arran del suïcidi d’un professor universitari autor d’un informe que contraposa els interessos dels defensors de la viticultura ecològica amb els de les grans empreses petroquímiques. Després de La taca negra, on Emili Espinosa maldava per dur a la presó els caps de les xarxes de prostitució provinents de l’Europa oriental que operaven a la costa tarragonina, ara l’exguàrdia civil valencià ha de lluitar amb intel·ligència contra els odis acadèmics i contra els malfactors ficats a les empreses de seguretat, i ha de conviure amb paciència bíblica amb les seves filles, abraçades als postulats independentistes i antisistema.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative