27 de gener del 2015

Jordi Canal, pròxim convidat del programa Som L'H

[L'H digital, 27 de gener de 2015]


Dimecres, 28 de gener

El pròxim convidat del programa d'entrevistes de Televisió L'Hospitalet, Som L'H, és Jordi Canal, director de la Biblioteca de la Bòbila i especialista en novel·la negra. L'entrevista s'emetrà dimecres, 28 de gener, a les 20.30 hores.
Jordi Canal ha canalitzat la seva passió cap a la seva professió. És un amant i especialista de la novel·la negra i com a tal ha impulsat diferents iniciatives relacionades amb aquest gènere a la Biblioteca de la Bòbila, a L'Hospitalet i fora de les fronteres locals.
És el creador del club de novel·la negra que ja fa molts anys té lloc a la Biblioteca de la Bòbila i va ser el primer del gènere a l'Estat espanyol. També va ser un dels impulsors del premi de novel·la negra L'H Confidencial, del que és jurat cada any.
Ha publicat un llibre sobre la col·lecció 'La cua de palla', especialitza en el gènere negre. I aquesta setmana participarà com a jurat en el concurs Crims de tinta, de BCN negra.
L'entrevista a Jordi Canal es podrà veure a Televisió L'Hospitalet, dimecres, a les 20.30 hores, i posteriorment en reemissions a les 23.30 hores, així com dijous a les 15 i a les 22 hores. Igualment es pot consultar a la carta a L'Hdigital.
El pròxim convidat de Som L'H, l'11 de febrer, és Xavier Valbuena, professor del centre educatiu Tecla Sala. Els ciutadans poden fer preguntes als convidats a través de L'Hdigital.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative