26 de gener de 2015

El mosso Daniel Santiño guanya el premi L’H Confidencial

[Línia L'H, 26 de gener de 2015]Daniel Santiño, mosso d'esquadra adscrit a l'Àrea Bàsica Policial de l'Hospitalet, ha guanyat la novena edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial, dotat amb 12.000 euros. L'obra guanyadora de Santiño, que s'ha presentat amb el títol provisional de Los crímenes del opio, serà publicada en la col·lecció Criminal de Roca Editorial. El lliurament del guardó tindrà lloc el pròxim 21 de març en un acte públic a la Biblioteca la Bòbila.

El veredicte del jurat del certamen destaca "l'excel·lent estructura de la trama, la fortíssima tensió que desplega la novel·la i l'habilitat de l'autor en el proveïment i la dosificació de detalls i dades de la investigació, que arrossega el lector a un final sorprenent".

Enguany, al premi s'havien presentat 73 originals --nou menys que en la passada edició--, dels quals 28 procedien de Catalunya, 37 de la resta de l'Estat, i 8 d'altres països. El jurat estava presidit pel regidor de Cultura, Jaume Graells, i integrat per l'editora Blanca Rosa Roca; Anna Riera, cap de Biblioteques de l'Hospitalet; Mari Carmen Navarro, membre del club de lectura; el llibreter i comissari de BCNegra, Paco Camarasa, i el director de la Biblioteca la Bòbila, Jordi Canal.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative