20 de gener de 2015

BCNegra recupera el Premi Crims de Tinta

[Barcelona Cultura, 20 de gener de 2015]

La desena edició de la trobada de novel·la negrocriminal arrenca dijous 29 de gener a l’Auditori RBA amb l’entrega del guardóDel 29 de gener al 7 de febrer, Barcelona torna a vestir-se de negre per celebrar una nova edició de BCNegra, la trobada anual de novel·la criminal. Entre les diverses activitats relacionades amb la creació literària negrocriminal que es duran a terme durant deu dies a diversos espais de la ciutat, enguany destaca la recuperació del Premi Crims de Tinta.
Instituït l’any 2008 el premi va patir una aturada, però ara, gràcies a un acord de col·laboració entre BCNegra i RBA La Magrana, es torna a ressuscitar i l’acte del seu lliurament esdevé, a més, l’acte inaugural de la trobada.
Un jurat format pel llibreter i comissari de BCNegra Paco Camarasa, el biblioteconomista Jordi Canal, la comissària del cos de Mossos d’Esquadra Cristina Manresa, l’editor Jordi Rourera i l’escriptor Carlos Zanón atorgarà el VI Premi Crims de Tinta, dotat amb 5.000 euros, a una de les novel·les negres escrites originalment en català que s’han presentat com a candidates.
En l’acte de lliurament, dijous 29 de gener a partir de les 20 h a l’Auditori RBA, es recordarà els cinc guardonats anteriorment, que són Marc Pastor, Carles Quílez, Teresa Solana, Agustí Vehí i Andreu Martín.

 VI Premi Crims de Tinta, acte inaugural de BCNegra
Data i hora: dijous 29 de gener a les 20 h
Lloc: Auditori RBA
Preu: entrada gratuïta, podeu obtenir la invitació escrivint abans del 23 de gener a infoicubcn@bcn.cat, màxim dues invitacions, fins que s’ompli l'aforament
Més informació, clicant aquí


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative