20 de gener del 2015

Ara el carnet de la biblioteca, al teu mòbil

[L'H digital, 20 de gener de 2015]


Ja no caldrà que els usuaris duguin el carnet físic a sobre

Els usuaris que es descarreguin l'aplicació "BibliotequesXBM", aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, ja no caldrà que portin al damunt el seu carnet físic. L'aplicació incorpora el carnet de la biblioteca a l'app o un accés directe al Catàleg Aladí, amb més de 9 milions de documents. 
El carnet al mòbil. L'ús de les noves tecnologies també arriba al carnet d'usuari de les biblioteques. Ja no caldrà portar a sobre el carnet de la biblioteca perquè amb l'aplicació "BibliotequesXBM", es podran fer els tràmits com ara el préstec o autopréstec de documents.
També es podrà gaudir dels avantatges culturals del carnet. Aquest carnet es mostra a la pantalla del mòbil i el lector de codi de barres el llegeix directament. La nova versió és apta per als sistemes Android i iOS.
Aquestes novetats se sumen a les prestacions de què ja disposava l'app "Biblioteques XBM": cercar les biblioteques més properes a l'usuari,mitjançant la geolocalització, però també respecte el punt que l'indiqui l'usuari.
Permet consultar les activitats que han programat les biblioteques que seleccioni o aquelles més properes, filtrades per data, tipus d'activitat, municipi i biblioteca. També té un accés directe al Catàleg Aladí, amb 9 milions d'usuaris.
L'aplicació dóna opció de veure les biblioteques al mapa i guardar activitats i biblioteques preferides. La informació bàsica que mostra de cada bibliotecainclou horaris, localització en el mapa, com arribar-hi, dades de con.tacte, perfils a les xarxes socials i activitats programades. 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative