25 de desembre del 2014

Guanyadors del 5è Concurs de Microrelats Negres

[L'H digital, 23 de desembre de 2014]


@Diana_BC89, @FelipeKHZ i Josep Nonat Peris

Ja és coneixen els guanyadors del 5è Concurs de Microrelats Negres, al qual s’han presentat 304 històries a traves de Facebook i Twitter. Són @Diana_BC89, @FelipeKHZ i Josep Nonat Peris.

“Fue mientras miraba el suelo cuando pense ‘no me va a pasar a mi’ y se me acercaron unos homes de traje de look tenebrista”. Aquest ha estat el relat de @Diana_BC89, el més votat pels lectors del 5è Concurs de Microrelats Negres, que organitzen el Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila, amb l’editorial RBA.
Per la seva part, el jurat ha premiat un relat en castellà i un altre en català. El premi en castellà l’ha guanyat @FelipeKHZ amb “Aquel día encontro un cadàver mientras rebuscaba en la basura. Lo ignoro. No tenía tiempo para él. Tenía que buscarse a vida”. El català, el guanyador és Josep Nonat Peris, amb “L’assassí es va lliurar de la presó amb proves falses que incriminaven el seu pare, amb Alzheimer avançat”.
En aquesta edició del concurs s’han presentat 304 microrelats230 a traves de Twitter i 72 a traves de Facebook, amb l’etiqueta #relatsnegres. Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative