23 de desembre del 2014

El V Concurs de Microrelats Negres de l'Hospitalet ja té guanyadors

[El Far, 22 de desembre de 2014]

En aquesta edició s’han presentat 304 microrelats a través de Facebook i Twitter
La cinquena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de les xarxes socials ja té guanyadors. El relat Fue mientras miraba el suelo cuando pensé ‘no me va a pasar a mí’ y se me acercaron unos hombres de traje de look tenebrista #relatsnegres ha estat el microrelat més votat pels lectors i l’autora és @Diana_BC89.

En aquests edició, el jurat atorgava dos premis als millors microrelats escrits en castellà i català. @FelipeKHZ ha guanyat el premi en castellà amb el microrelat: Aquel día encontró un cadáver mientras rebuscaba en la basura. Lo ignoró. No tenía tiempo para él. Tenía que buscarse la vida #relatsnegres.

El millor microrelat escrit en català ha estat L’assassí es va lliurar de la presó amb proves falses que incriminaven el seu pare, amb Alzheimer avançat #relatsnegres, enviat per Josep Nonat Peris.

Enguany s’han presentat 304 microrelats a concurs, 230 a través de Twitter i 74 a través de Facebook. Els guanyadors rebran de premi un lot de llibres de gènere negre i policíac. El concurs l’organitzen el Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca la Bòbila amb la col·laboració de l’editorial RBA.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative