23 de desembre de 2014

@Diana_BC89, @FelipeKHZ i Josep Nonat Peris s’emporten el V Concurs de Microrelats Negres

[El Llobregat, 22 de desembre de 2014]

Més de 300 persones participen, a través de les xarxes socials, en aquest V Concurs de Microrelats negres

La V edició del Concurs de Microrelats Negres, organitzat pel Centre Cultural la Bòbila i per la Biblioteca la Bòbila, i amb la col·laboració de l’editorial RBA, ja té els seus guanyadors. “Fue mientras miraba el suelo cuando pensé ‘no me va a pasar a mí’ y se me acercaron unos hombres de traje de look tenebrista #relatsnegres”. Amb aquesta proposta, @Diana_BC89 ha estat l’autora més votada i, per tant, la vencedora d’aquesta edició de microrelats negres.

A més, enguany, el jurat ha volgut atorgar dos premis als millors microrelats escrits en castellà i en català. “Aquel día encontró un cadàver mientras rebuscaba en la basura. Lo ignoró. No tenía tiempo para él. Tenía que buscarse la vida #relatsnegres”, de @FelipeKHZ ha estat el guanyador en castellà, mentre que Josep Nonat Peris ho era en català: “Lassassí es va lliurar de la presó amb proves falses que incriminaven el seu pare, amb Alzheimer avançat #relatsnegres”.

En aquesta edició han participat 304 microrelats, 230 a través de Twitter i 74 a Facebook. Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac com a premi. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative