6 de novembre del 2014

Primera Setmana de la novel·la negra

[Andorra Difusió, 6 de novembre de 2014]

Rosa Alberch



Crims, investigacions i molta intriga. Del 15 al 21 de novembre l'Illa Carlemany es converteix en el cau dels amants de la novel·la negra. La cita tindrà presentacions de col·leccions, conferències i  tallers. A més, hi assistiran autors andorrans, com Albert Villaró, o reconeguts de l'escena catalana, com Ferran Torrent, que prepara nou llibre.

De l´interès particular i gràcies a la col·laboració de la biblioteca d´Encamp i el Centre de la Cultura Catalana neix Andorra Negra, una setmana dedicada a la novel·la d´aquest gènere.
La majoria dels actes es faran a l'Illa Carlemany. Hi passaran els escriptors andorrans Albert Villaró i en videoconferència la jove Ona Vicente. Margarida Aritzeta, Ferran Marín i Andreu Martín completaran aquest cartell. El cicle començarà amb un taller d´escriptura a càrrec d´Elena Aranda, el dia 15, i continuarà el 17 amb una xerrada a la biblioteca d´Encamp a càrrec de Ferran Torrent, autor, entre d'altres, del "Boulevard dels francesos".  Una xerrada en què, segons el director de la biblioteca d’Encamp, Alfons Codina, l’autor parlarà de la seva obra, de la novel·la en què està treballant i el públic podrà intervenir d’una forma molt natural.
A Andorra no arriben la majoria de col·leccions de novel.la negra, per això aquesta serà una bona ocasió de descobrir publicacions de Crims.cat, Polar o La negra, la més popular.
D´altra banda hi ha tot un seguit d´activitats paral·leles que se sumaran a la cita.  El director de la setmana “Andorra Negra”, Arnau Colominas, les biblioteques exposaran els llibres de novel·la negra dels quals disposen , els clubs de lectura també tractaran el gènere i el Cineclub projectarà Pulp Fiction.
Els amants del gènere policíac ja poden treure bloc i bolígraf perquè del 15 al 21 de novembre se´ls girarà feina.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative