5 de novembre del 2013

Concurs Microrelats Negres: assassinats en 140 caràcters

[L'H digital, 4 de novembre de 2013]


Es pot participar a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram

El Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca la Bòbila, amb la col•laboració de l’editorial RBA, convoquen el IV Concurs de Microrelats Negres a través de Facebook, Twitter i Instagram. Els participants han d’explicar històries de gènere negre fent servir només 140 caràcters. 
Assassinats, robatoris, sang, armes, policies, mort, suïcidi. Segur que aquestes seran algunes de les paraules que faran servir els concursants de la quarta edició del Microrelats Negres, que enguany arriba a la quarta edició.
La novetat enguany és que, a més de relats, també es pot participar amb fotografies fetes amb l’aplicació Instragram, sota la pregunta Com és el teu assassí?
Per obrir boca, recordem el microrelat guanyador de la passada temporada: “Tan solo un instante después de comprender que las joyas eran falsas, descubrió que no todas las rubias són estúpidas”.
L’any passat van participar 240 persones, que van enviar un total de 640 relats. Enguany s’espera superar aquesta xifra.
El concurs romandrà obert fins a les dotze del migdia del 29 de novembre. Els participants han de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de Twitter o Facebook. Es podran enviar tants relats, escrits en català o castellà, tot i que només s’optarà a un premi per compte.
El més importants: l’extensió màxima dels microrelats serà de 140 caràcters, incloent l’etiqueta #relatsnegres.
Els participants a través de Facebook i Instagram han de fer servir l’aplicacióhttp://bit.ly/participa_relatsnegres13, mentre que els participants a Twitter escriuran directament en aquesta xarxa social.
Tots el microrelats presentats -inclosos els de Twitter- apareixeran a la llista de participants http://bit.ly/votar_relatsnegres, des d’on es podran votar.
S’atorgaran tres premis, un escollit pels lectors i un pel jurat, així com el premi a la millor fotografia d’Instagram que serà escollida pel públic. Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac.
El veredicte es donarà a conèixer el 18 de desembre. Per animar a la participació, el Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila han preparat un vídeo promocional 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative