23 d’agost del 2013

Convocat el 8è premi de novel·la negra L'H Confidencial

[L'H digital, 22 d'agost de 2013]


Es poden presentar originals fins el 30 de setembre

S’ha presentat la vuitena edició de l’Hospitalet Confidencial, el premi de novel·la negra promogut per la Biblioteca la Bòbila. Els originals es poden presentar fins el proper 30 de setembre a la seu de l’editorial.  
L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial han convocat la vuitena edició del premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial, promogut per la Biblioteca la Bòbila.
Les base del guardó ja s’han fet públiques i les originals es poden presentar fins el 30 de setembre a la seu de l’editorial. L’obra guanyadora es presentarà el 29 de març de l’any vinent.
Segons les bases, al premi es poden presentar tots els escriptors que ho desitgin de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència amb obres originals i inèdites escrites en català o castellà.
Les obres no poden tenir els drets d’autoria compromesos i no poden haver rebut cap premi amb anterioritat.
L’obra es publicarà a la col·lecció Roca Criminal i es presentarà el 29 de març, en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila. El premi està dotat amb 12.000 euros.
Les obres hauran de tenir una extensió entre 200 i 300 pàgines, firmades amb pseudònim i amb una plica a part amb la identificació de l’autor. Els originals s’envien per correu postal o servei de missatgeria a Roca Editorial.
El jurat l’integren representants municipals, de l’Editorial, i lectors del Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila, referent estatal en la formació i el manteniment d’un fons especial del gènere. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative