31 de juliol del 2013

PREMI MEMORIAL AGUSTI VEHÍ DE NOVEL·LA NEGRA

[En negre, 29 de juliol de 2013]


PREMI LITERARI MEMORIAL AGUSTÍ VEHÍ
Bases.
1-Aquest premi és convocat per l’associació cultural En Negre amb l’objectiu de promoure la creació de la novel·la negra en llengua catalana i per servar la memòria de l’escriptor Agustí Vehí.
2-Hi poden participar tots els autors que ho desitgin amb una sola obra per persona.
3-Les obres han de ser originals, inèdites i mai publicades –ni tan sols fragmentàriament- ni en paper ni en cap indret digital, inclosos els blocs personals, pàgines de facebook o altres xarxes socials.
4-Les obres presentades a concurs hauran de tenir una extensió d’entre 150 i 300 folis, escrits a doble espai, en Times New Roman 12. No s’admetran treballs que no compleixin aquests requisits.
5-Les obres es presentaran per correu electrònic a l’adreça següent associacioennegre@gmail.com amb la indicació: PER AL PREMI AGUSTÍ VEHÍ
6-Es transmetran dos fitxers: d’una banda el text de la novel·la sense cap mena d’identificació personal. El nom del fitxer ha de correspondre al títol de la novel·la. De l’altra, un fitxer que dura per títol PLICA i que inclourà el nom, adreça, adreça electrònica, número de DNI i telèfon de contacte del participant, així com el títol de l’obra participant.
7-El termini de recepció d’obres acaba a les 12.00 hores del dia 15 d’octubre de 2013.
8-Els participants es comprometen a no retirar les obres un cop presentades. Les obres no poden estar presentades simultàniament a cap altre concurs pendent de resolució.
9-El veredicte del jurat serà en el decurs del festival Tiana Negra 2014. El guanyador serà informat oportunament del lloc i hora d’entrega del guardó. Hi haurà de ser per recollir-lo o bé personalment o bé a través d’una persona delegada.
10-El jurat d’aquest premi queda format per Àlex Martín Escriba, Jordi Canal, Sebastià Bennasar i Paco Camarasa.
11-El jurat podrà interpretar lliurement els aspectes que no estiguin contemplats en aquestes bases.
12-El guardó tendrà una dotació de 1.500 euros. 1000 s’entenen en concepte d’avançaments dels drets d’autor i seran pagats en el moment de la publicació del llibre. L’obra publicada serà editada per Alrevés en la seva col·lecció Crims.cat, en un període màxim d’un any des del lliurament del guardó. Els altres 500 euros seran aportats per l’Ajuntament de Tiana.
13-Independentment de la guanyadora, el jurat podrà recomanar la publicació, si ho troba convenient, d’alguna altra novel·la presentada a concurs, però la seva recomanació no és vinculant.

14-Les novel·les estaran escrites en llengua catalana, admetent.se qualsevol de les seves varietats dialectals.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative