19 d’octubre del 2012

Sopar literari a l'H amb Eduardo Mendoza

[El Far, 19 d'octubre de 2012]

Organizat per L'H Espai de Lletres 

Eduardo Mendoza és l’escriptor convidat a L’H espai de lletres, que organitza avui, a les 20 h., l’entitat Tres Quarts per Cinc Quarts i la Xarxa de Biblioteques de L’Hospitalet.

En aquest espai de trobada literària, els assistents repassaran amb l’autor les seves principals obres mentre fan un bon sopar a la Bodegueta de la Masia-Museu Serra. La conversa serà conduïda per Carles Ferrer, de la Biblioteca la Bòbila.

Eduardo Mendoza és un escriptor amb una llarga producció literària, amb La verdad sobre el caso Savolta (1975), on revisa el panorama de les lluites sindicals a la Barcelona de principi del segle xx; El misterio de la cripta embrujada (1979) i El laberinto de las aceitunas (1982), La ciudad de los prodigios (1986), Riña de gatos (2010), amb la qual va guanyar el premi Planeta, o El enredo de la bolsa o la vida (2012), la darrera novel·la que ha publicat.

Els organitzadors asseguren a la convocatòria que és una oportunitat única de conèixer un dels autors més valorats i llegits, tot i que es prodiga ben poc als mitjans de comunicació. El preu del sopar és de 18 euros i de 15 euros per als socis. Hi haurà, a més cocktail de benvinguda.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative