4 de novembre del 2010

Nou cicle de cinema negre dedicat a autors de Barcelona

[digital-h.cat, 4 de novembre de 2010]

Els dijous, a la Biblioteca de la Bòbila

La Biblioteca de la Bòbila enceta avui dijous el cicle ‘L'H Confidencial. Cicles de Cinema Negre. Quatre autors de Barcelona’. Així, durant aquest mes de novembre, els aficionats a la novel·la negra podran gaudir de quatre pel·lícules de quatre grans autors d’aquest gènere de la Barcelona dels anys vuitanta, com ara Manuel Vázquez Montalbán, Jaume Fuster, Andreu Martín i Francisco González Ledesma.

Avui a les set de la tarda es podrà veure a la Biblioteca de la Bòbila, la pel·lícula ‘Asesinato en el Comite Central’, de Vicente Aranda. El dijous 11 de novembre, ‘De mica en mica s'omple la pica’, de Carles Benpar. El 18 de novembre, ‘Fanny Pelopaja’, de Vicente Aranda. I el 25 de novembre ‘Crónica sentimental en rojo’, de Francisco Rovira Beleta.

El director de la Biblioteca de la Bòbila, Jordi Canal, ha explicat que ara és un bon moment per fer una revisió d’aquests autors a través de les seves pel·lícules.

Canal ha assenyalat que aquestes pel·lícules donen a conèixer la Barcelona dels vuitanta i, per tant, l'evolució de la ciutat comtal durant aquests anys.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative