31 de juliol del 2008

L'Hospitalet convoca la tercera edició del premi L'H Confidencial de novel·la negra

[La Malla, 31 de juliol de 2008]

Mari Carme Gallego

L'Ajuntament de L'Hospitalet i Roca Editorial han convocat la tercera edició del premi L'H Confidencial de novel·la negra, un dels pocs guardons que hi ha a tot el país dedicat exclusivament a aquest gènere. El primer premi consisteix en 12.000 euros i l'edició de l'obra.

Al premi poden participar els escriptors de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, amb novel·les de gènere negre escrites en llengua espanyola, originals i inèdites, que no tinguin compromesos els drets i que no hagin rebut abans altres premis. El termini per la presentació d'obres finalitzarà el pròxim 30 de setembre.

El jurat, presidit pel tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament, estarà integrat per un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila, que està especialitzada en gènere negre, i dos lectors aficionats a la novel·la negra seleccionats per la citada biblioteca. El nom del guanyador es donarà a conèixer a mitjan de gener de l'any vinent i l'obra publicada es presentarà el 28 de març de 2009.

En les seves dues anteriors edicions el Premi L'H Confidencial ha recaigut en el mexicà Joaquín Guerrero-Casasola per 'Ley garrote' i en l'argentí Raúl Argemí per 'Retrato de familia con muerta'.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative